Frambozencakejes met witte chocolade

Recept Frambozencakejes met witte chocolade

Frambozencakejes met witte chocoladeEen recept voor de muffin liefhebbers Frambozencakejes met witte chocolade. Ook een ideaal recept voor een feest of verjaardag want, dit gerecht is makkelijk uit te delen, genoeg voor 12 personen en heb je binnen een klein uurtje gemaakt. Frambozencakejes met witte chocolade is dus de ideale en lekkere traktatie voor een feest of verjaardag. Hieronder staat het recept voor de Frambozencakejes beschreven.

Ingrediënten

  • 200 gram Suiker
  • 225 gram Zelfrijzend bakmeel – gezeefd
  • 100 gram Witte chocolade – geraspt
  • 2 stuk Eieren
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 200 gram boter
  • 1 bak frambozen

Benodigdheden

Bereidingstijd: 45min.     12 porties

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng vervolgens in een kom het bakmeel met de witte chocoladerasp, suiker, vanillesuiker en 1 theelepel zout. Klop in een andere kom de eieren los en meng ze met de gesmolten boter.

Bereidingswijze

  1. Roer het eiermengsel stevig door de droge ingrediënten tot er een dik beslag ontstaat.
  2. Schep in ieder muffinvormpje een bodem van het beslag, leg hierin ook 3 frambozen.
  3. Hier schep je een grote lepel beslag overheen tot net onder de rand van de muffinvorm. Bak de cakejes in ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven gaar tot ze goudbruin van kleur zijn.
  4. Je Frambozencakejes met witte chocolade zijn klaar en kunnen getrakteerd worden!

,

No comments yet.

Geef een reactie