Fusilli met ricotta en basilicum

Fusilli met ricotta en basilicum recept

Fusilli met ricotta en basilicumEen Italiaanse fusilli pasta gerecht met verse tomaten, ricotta en basilicum. We hebben het over de Fusilli met ricotta en basilicum recept die je met behulp van dit recept lekker zelf kunt maken en dit in een handomdraai! Dit gerecht heeft u bereidt in een klein kwartiertje tot maximaal 20 minuten want, het is een simpel en dus een snel te bereiden recept. Daarna heeft u genoeg Fusilli met ricotta en basilicum om 4 magen te doen vullen. Wacht daarom niet langer en breng Italië in huis met deze overheerlijke Fusilli met ricotta en basilicum gerecht. Snel maken dus en heerlijk genieten. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 350 gram fusilli (zak pasta, 500 gram)
  • 500 gram trostomaten
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 gram)
  • 1 bakje basilicum (15 gram), gebruik alleen de blaadjes
  • 4 eetlepels olijfolie, extra vergine

Bereidingstijd: 20 min.     4 personen

Bereidingswijze: Fusilli met ricotta en basilicum

  1. Kook de fusilli pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd intussen de tomaten in vier stukjes, verwijder vervolgens de zaadjes met een lepel en snijd het vruchtvlees in reepjes. Meng met de knoflook, ricotta, basilicum en de olie in een grote kom. Breng het op smaak met peper en zout.
  3. Giet de pasta af (met behulp van een vergiet) en meng het door de tomatenmengsel.

Tip

Heeft de Fusilli met ricotta en basilicum gesmaakt en ben je opzoek naar meer lekkere recepten? Bekijk ze dan hieronder!

Bron: ah.nl

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie