Fusilli tricolore pasta

Fusilli tricolore pasta recept

Fusilli Tricolore PastaUit de Italiaanse keuken; Fusilli tricolore pasta een heerlijk Italiaans gerecht bedoelt voor vier personen. Het wordt opgediend als een hoofdmaaltijd en is een recept waarbij uw wok skills op de proef worden gesteld maar, gerust want moeilijk is het niet! Wat u wel in huis moet hebben is dus een wok. Heeft u benodigde materialen in huis? Dan kunnen we beginnen met het bereiden van dit heerlijk Italiaans gerecht; Fusilli tricolore pasta. Het is een makkelijk recept dat bovendien ook erg lekker is en het neemt maximaal maar een kleine 20 minuten van uw tijd in beslag. Het is qua smaak aan de neutrale kant. Zelf proberen en ervaren? Probeer dan meteen het recept uit voor de Fusilli tricolore pasta.

Ingrediënten

  • 1 zak Pasta Fusilli Tricolore
  • 1 beker Creme Fraiche
  • 2 blikken Tonijn
  • 2 uien
  • 1 blik Tomatenpuree
  • 1 courgette
  • 1 zak geraspte kaas

Materialen

  • Middelgrote pan
  • Wok

Bereidingstijd: 15 min.     4 porties

Voorbereiding

  1. Uien snijden.
  2. Courgette in plakjes snijden.
  3. Tonijn laten uitlekken.

Bereidingswijze: Fusilli tricolore pasta

  1. Een pan met water op vuur zetten om de Pasta in te maken.
  2. Pak een wok doe daarin de gesneden ui en laat het lekker fruiten en de in plakjes gesneden courgette gaar smoren.
  3. Voeg de uitgelekte tonijn toe en laat de tonijn goed warm worden in de wok.
  4. Voeg 1 blikje tomatenpuree bij het gerecht en doe er ook nog evenveel water bij.
  5. Meng dit goed door elkaar en voeg daarna de creme fraiche erbij toe.
  6. Laat dit alles even goed opwarmen.
  7. Doe de gaar gekookte pasta bij het geheel en laat alles ongeveer 10 minuten smoren.
  8. Strooi de geraspte kaas over het gerecht.
  9. Uw Fusilli tricolore pasta is klaar een kan geserveerd worden!

Tip

Heeft de Fusilli tricolore pasta gesmaakt en ben je opzoek naar meer lekkere recepten? Bekijk ze dan hieronder!

, ,

No comments yet.

Geef een reactie