Italiaans roerei

Italiaans roerei recept

Italiaans RoereiEen heerlijk Italiaans roerei om lekker mee te ontbijten of lunchen. Dit recept heeft u in een handomdraai gemaakt en is bedoelt voor 2 personen dus lekker voor u en uw partner om een lekker te gaan lunchen. Deze Italiaanse roerei heeft als hoofdingrediënt natuurlijk ei en daarnaast zongedroogde tomaten, wat verse basilicum en de smaakmakende Parrano (Parmezaanse kaas). Wacht niet langer en ga lekker lekker lunchen met deze Italiaans roerei, eetsmakelijk!

Gang: Lunch
Keuken: Italiaans
Bereidingstijd: 10 min.
Aantal personen: 2

Ingrediënten

  • 6 zongedroogde tomaten (op oliebasis en uitgelekt)
  • 6 eieren
  • 15 gram verse basilicum
  • 100 gram geraspte Parrano (Parmezaanse kaas)
  • Olijfolie
  • Peper en zout.

Bereidingswijze: Italiaans roerei

  1. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  2. Snijd de basilicum fijn.
  3. Klop de 6 eieren los.
  4. Roer de tomatenstukjes, de basilicum en de geraspte Parrano door de eieren.
  5. Verhit wat olijfolie in een koekenpan en giet het eimengsel in de koekenpan.
  6. Schep dit mengsel om totdat het gestold is.
  7. Breng het op smaak met wat peper en zout.

Tip

Je kunt de Italiaanse roerei serveren met een knapperig stuk stokbrood

Probeer ook eens de Uitsmijter met kaas recept!

Heeft de Italiaans roerei gesmaakt en ben je opzoek naar meer lekkere recepten? Bekijk ze dan hieronder!

,

No comments yet.

Geef een reactie