Italiaanse hartige taart

Italiaanse hartige taart recept

Italiaanse hartige taartUit de Italiaanse keuken; Een Italiaanse hartige taart die je met behulp van dit recept helemaal zelf kunt maken om vervolgens lekker te genieten van je zelf gemaakt en verse Italiaanse hartige taart gerecht. Het maken van deze hartige taart is qua moeilijkheidsgraad niet hoog en kunt u dus met gemak en snel bereiden. Het resultaat is een Italiaanse hartige taart genoeg om 6 magen te vullen! Zelf proberen en genieten? Probeer dan meteen het recept uit voor de Italiaanse hartige taart.

Ingrediënten

  • 250 gram gehakt
  • 100 gram bacon
  • 450 gram Italiaanse groenten
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pak roomsaus
  • Taartdeeg (hartige)
  • 2 eieren
  • Geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden

Bereidingstijd: 60 min.     6 personen

Bereidingswijze: Italiaanse hartige taart

  1. Bak 250 gram gehakt in hete bakboter met de 100 gram in stukjes gesneden bacon totdat het bruin van kleur is.
  2. Als het gehakt eenmaal bruin is geworden voeg je er 1 zak van 450 gram Italiaanse groenten en 1 fijngehakt teentje knoflook aan toe.
  3. Maak daarna de roomsaus klaar volgens de aanwijzing op de verpakking, voeg hierbij iets meer water dan dat is vermeld. Klop er tijdens het koken 2 eitjes door en haal het daarna van het vuur.
  4. Bekleed een taartvorm met de hartige taartdeeg. Schep hierin het gehaktmengsel en schenk hierover de roomsaus. Strooi als laatst geraspte kaas en wat Italiaanse kruiden over.
  5. Zet de taart circa 45 minuten in de voorverwarmde oven (Kijk op de verpakking van de hartige taartdeeg om te achterhalen hoeveel graden).

Tip

Heeft de Italiaanse hartige taart gesmaakt en ben je opzoek naar meer lekkere recepten? Bekijk ze dan hieronder!

,

No comments yet.

Geef een reactie