Italiaanse superburger

Recept Italiaanse superburger

Italiaanse superburgerHieronder vindt u het recept voor de Italiaanse superburger. Dit recept is helemaal vegetarisch dus voor de vegetariërs die opzoek zijn naar een burger die wel vegetarisch is. Is dit de lekkere uitkomst! Het is en blijft een heerlijke burger al is het zonder vlees, de Tivall hamburgers zijn goede vervangers van het vlees. Het is niet te merken of het nou wel of niet een vegetarisch hamburger is. Deze Italiaanse superburger heb je dan ook nog in een kleine 20 minuten bereid en is voldoen voor 4 personen. Probeer het dus uit en smul van je zelfgemaakt Italiaanse superburger!

Ingrediënten

  • 50 gram boter
  • 2 rode uien
  • 2 schaaltjes Tivall hamburgers, à 150 gram
  • 1 bol mozzarella kaas, 125 gram
  • 4 Italiaanse bollen (brood)
  • 1 pot gegrilde paprika, 190 gram
  • 1 zakje krulslamelange, 100 gram

Bereidingstijd: 20 min.     4 porties

Bereidingswijze

  1. Pel de uien en snijd deze in ringen.
  2. Verhit in een koekenpan het boter en laat de uiringen 10 min. fruiten.
  3. Neem de uien uit pan en laat vervolgens de hamburgers in 5 min. gaarbakken.
  4. De Italiaanse bollen tweemaal doorsnijden in drie lagen en de Mozzarella in plakjes.
  5. De onderste laag van Italiaanse bol beleggen met hamburgers en uien.
  6. De bovenste laag erop leggen en beleggen met gegrilde paprika, sla en mozzarella en met de broodkapjes kun je het afdekken.
  7. Deze Superburger is lekker met tomatensalade.

No comments yet.

Geef een reactie