Omelet met geitenkaas

In april is het weer zover, het is tijd voor Pasen. De tijd is aangebroken om eieren te zoeken en lekker te eten. Daarom vindt u hieronder het recept voor omelet met geitenkaas. Het is heerlijk als ontbijt of brunch voor op een lekkere ochtend. De verse kruiden in combinatie met een heerlijke omelet zorgt voor een heerlijk gerecht. Probeer daarom nu het recept uit voor omelet met geitenkaas en start met een gezond ontbijt tijdens de paasdagen.

Gang: Lunch
Keuken: Nederlands

Omelet met geitenkaas
Author: 
Recipe type: Lunch
Cuisine: Nederlands
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 2
 
Hieronder het recept voor omelet met geitenkaas speciaal voor Pasen.
Ingredients
  • 6 eieren
  • 3 eetlepels gehakte bieslook
  • 1 eetlepel gehakte dille
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • Zout
  • Peper
  • 100 gram geitenkaas
  • 3 theelepels boter
  • 1 tomaat, in plakjes
Instructions
  1. Klop de 6 eieren samen met de gehakte kruiden in een kom
  2. Voeg hier vervolgens wat peper en zout toe voor de smaak
  3. Smelt de theelepels boter in een koekenpan en giet hier vervolgens het eimengsel in.
  4. Bak de ei een paar minuutjes in de pan, zodat het gedeeltelijk verhard.
  5. Bestrooi na enkele minuten de omelet met geitenkaas en verdeel de plakjes tomaat over de omelet.
  6. Dek vervolgens de pan af en laat het nog enkele minuten bakken.
Notes
En dan smullen maar!
Nutrition Information
Serving size: 100 Calories: 262 Carbohydrates: 9,1 Protein: 22,1

 

, , ,

No comments yet.

Geef een reactie