Paastrifle

Deze Paastrifle recept is heerlijk om tijdens de paasdagen te maken met je familie of vrienden. Het is een lekker en fris nagerecht om gewoon is een keer geprobeerd te hebben. Na de paasdagen of juist voor Pasen ook gewoon maken want opvrolijken doet het zeker! De Paastrifle recept bestaat uit onder andere: Roombotercake, citroensap, een beker slagroom, vanillesuiker, vanillevla en chocolade grof geraspt. Zorg dat je deze ingrediënten in huis hebt en begin vandaag nog met het maken van je eigen Paastrifle! Dit recept is bedoelt voor 6 personen dus genoeg voor iedereen en heb je gemaakt in een kleine 10 a 20 minuten.

Gang: Nagerecht
Keuken: Nederlands

Paastrifle
Author: 
Recipe type: Nagerecht
Cuisine: Nederlands
Prep time: 
Total time: 
Serves: 6
 
Een heerlijke en frisse Paastrifle recept voor tijdens de paasdagen!
Ingredients
  • ½ roombotercake (a 450 gram), in blokjes
  • 2 eetlepels suiker
  • ½ citroen, uitgeperst
  • 4 eetlepels lemon curd (pot a 340 gram)
  • beker slagroom (125 ml)
  • 200 ml vanillevla
  • ½ zakje vanillesuiker (a 80 gram)
  • 75 gram witte chocolade, geraspt
Instructions
  1. Verdeel de cakeblokjes over de grote wijnglazen of coupes.
  2. Roer de suiker door het citroensap en sprenkel dit over de cakeblokjes.
  3. Schep per glas een laagje van 1 eetlepel lemon curd op de cake.
  4. Klop de slagroom met de vanillesuiker stijf.
  5. Schep 2 eetlepels slagroom in ieder glas en verdeel de vanillevla er voorzichtig over.
  6. Verdeel vervolgens de rest van de slagroom erover en bestrooi de trifle met de geraspte chocolade.
  7. De Paastrifle kan worden opgediend!
Notes
Bron: Ah
Nutrition Information
Serving size: 1 portie Calories: 570 Fat: 32 Protein: 8

 

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie