Pasta met Zalm

Recept Pasta met Zalm

Pasta met ZalmDeze heerlijke pasta met zalm recept, zorgt voor een smaakvolle en stevige avondmaal, vol eiwitten en koolhydraten! Het is een maal je waar je van geniet en de komende tijd nog van zal genieten. Dit recept is vrij simpel qua bereiding en kost ook niet zoveel tijd, we spreken over een klein halfuurtje. Vervolgens kun je heerlijk genieten van je Pasta met zalm gerecht!

Ingrediënten

  • 150 gram tomaten
  • 200 gram pasta (pasta naar wens)
  • 100 tot 150 gram zalm
  • 75 ml slagroom
  • kleine ui
  • kruiden
  • olijfolie
  • witte wijn (optioneel)

Bereidingstijd: 25 min.     2 porties

Voorbereiding

Snij de tomaten in kleine stukken, snij daarna de ui in kleine stukjes en snij de zalm in kleine blokjes.

Bereidingswijze

  1. Verhit wat olijfolie in een (hapjes)pan, bak daarin de uitjes tot ze licht bruin van kleur zijn.
  2. Voeg de tomaten toe en laat dit een aantal minuten op een niet al te hoog vuur gaar worden. Zodra de mengsel dik wordt voeg er wat water of witte wijn aan toe.
  3. Bereid de pasta volgens bereidingswijze op de verpakking. Wanneer de pasta klaar is kan de slagroom en de zalm worden toegevoegd aan de tomaten.
  4. Nog één minuut verhitten en dan de kruiden toevoegen.
  5. Pasta afgieten en beiden bij elkaar voegen.
  6. De Pasta met Zalm kan geserveerd worden!

Tip

Je kunt dit ook serveren met een glaasje wijn die gebruikt is in de pasta met zalm recept. Probeer ook eens de andere pasta recepten zoals Andijvie pasta.

, ,

No comments yet.

Geef een reactie