Archive | Bijgerecht

Wortel champignon balletjes

Wortel champignon balletjes

Recept Wortel champignon balletjes Iedereen kent de welbekende gehaktballetjes, maar Receptenmaken.nl komt nu met een recept voor de bereiding van een gezonde versie. Hieronder vindt u nu het recept voor de wortel champignon balletjes. Het is een lekker tussendoortje voor bijvoorbeeld tijdens dat leuke feestje. Het recept voor de wortel champignon balletjes is gemakkelijk te maken en […]

Continue Reading
Blanke botersaus

Blanke botersaus

Recept Blanke botersaus De blanke botersaus is een echte klassieker! Het is een eenvoudige doch smakelijke botersaus en is de perfecte begeleider van verschillende soorten vis zoals bijvoorbeeld; zeetong, snoek, lotte of elft en kan ook nog eens gecombineerd worden met sint-Jakobsvruchten, langoustines en zelfs asperges! Blanke botersaus is ook een gezond recept omdat, de boter geklaard wordt. Zie ook Ghee […]

Continue Reading
Gebakken cassave

Gebakken cassave recept

Recept Heerlijk gebakken cassave (telo) Heerlijk gebakken cassave een echt Surinaams recept, ook wel bekend onder de naam “telo”. Er bestaan veel recepten met cassave als hoofdingrediënt zoals cassave chips, cassave pleng pleng, cassavesoep en de overheerlijke bonjo. Binnenkort zal de cassave chips recept ook online staan. Deze gebakken cassave is het lekkers als je Ghee als frituur olie gebruikt en […]

Continue Reading
calamaresringen_recept

Calamaresringen recept

Recept Calamaresringen Deze heerlijk calamaresringen recept heb je in no time gemaakt en ook zo weer op want, ze zijn heerlijk! Calamaresringen is een bijgerecht die je lekker kunt frituren. Hou er natuurlijk wel rekening mee dat de olie waarin je de calamaresringen in frituurt ook een rol speelt. Probeer eens te frituren in bijvoorbeeld Ghee. Het […]

Continue Reading
vegetarische loempia

Loempia vegetarisch

Recept Loempia vegetarisch Speciaal voor de vegetariërs, een heerlijke snack de loempia vegetarisch vol met groenten. Je kunt maar niet genoeg van krijgen! Loempia’s zijn in verschillende varianten te verkrijgen en ook als kant en klaar product. Maar het zelf maken is uiteraard het lekkerst en met het recept voor de vegetarische loempia, kun je het ook echt […]

Continue Reading
mini loempia

Mini loempia

Recept Mini loempia Een heerlijke snack is de mini loempia. Je kunt maar niet genoeg van krijgen! Deze loempia’s zijn in verschillende varianten te verkrijgen en ook als kant en klaar product. Zelf maken is ook een optie en dat is uiteraard het lekkerst! De loempia’s zelf maken kan met het recept hieronder. De bereidingstijd valt […]

Continue Reading
gazpacho

Gazpacho

Recept Gazpacho Een heerlijk paasrecept is Gazpacho, met dit recept maak je, je paastafel compleet! Het is een recept dat je in no time bereid hebt, wel heeft het een langere wachttijd en zul je dus wel op tijd moeten beginnen. Met het recept hieronder ben je in staat het zelf te maken dus probeer het gewoon […]

Continue Reading
Kaneelboter

Kaneelboter

Recept Kaneelboter Het recept om je eigen kaneelboter te maken! Het is een vegetarisch en eenvoudig te bereiden recept. Hieronder staat het recept voor kaneelboter, met dit recept ben je ook in staat het te maken! Ingrediënten 125 gram roomboter ongezouten 1 eetlepel kaneel 2 eetlepel bruine suiker Bereidingstijd: 10       Personen: 1 […]

Continue Reading
Gefrituurde kip

Gefrituurde kip

Recept Gefrituurde kip Voor de mensen die gek zijn kip is hier een eenvoudig gerecht. Met als apart ingrediënt voor in de bloem; cacaopoeder en om het wat extra pit te geven voegen we we wat versgemalen zwarte peper toe. Het is een lekker recept als je gek bent op kip dus probeer het zelf te maken! […]

Continue Reading
Heerlijke samosa

Samosa

Recept Heerlijke Samosa Samosa is een hindoestaanse snack en je kunt het zowel met vlees als zonder maken. Het is een lekkernij dat vaak wordt gegeten op hindoestaanse feesten, het is een lekker voorafje of als borrelhapje! Dit recept is voor de vegetarische samosa! Ingrediënten Deeg: 450 gr. bloem 1 tl. zout 100 gr. gesmolten […]

Continue Reading