Archive | Voorgerecht

pindasoep

Pindasoep

Recept Pindasoep Heerlijke Pindasoep wat lekker en ook gezond is. Pinda’s bevatten namelijk heel veel eiwitten wat gezond is voor de spieren! Daarnaast bevatten pinda’s het volgende; calcium, fosfor, veel kalium, vitamine B1, B2, B3 en vitamine B6.  De pindasoep is niet alleen rijk aan vitamines, maar ook rijk aan energie! Al het energie dat je […]

Continue Reading
vissoep

Vissoep

Recept Vissoep Een heerlijke lichte vissoep die zijn oorsprong kent in Marokko. Deze vissoep is Lekker en gezond en is te maken met alle witte vissoorten, dus naar smaak te maken! Je kunt deze soep serveren als een voorgerecht of als een tussengerecht. De vissoep is makkelijk en simpel te bereiden en kost je maar 45 minuten […]

Continue Reading
cassavesoep, Surinaamse gezonde soep

Cassavesoep

Recept Cassavesoep Een heerlijk en populair Surinaams soepje is cassavesoep. Je kunt deze soep serveren als een als voorgerecht of als een tussengerecht. De cassavesoep is makkelijk te bereiden en kost je maar 30 minuten tijd. Daarna kun je heerlijk genieten van je portie soep! Volg de bereidingswijze zoals hieronder is beschreven en voor je het […]

Continue Reading
Marokkaanse wortelsalade

Marokkaanse wortelsalade

Recept Wortelsalade Deze heerlijke en gezonde wortelsalade recept kent zijn roots in Marokko. Het wordt gegeten als een voorgerecht en is goed te doen met het avondeten. De Marokkaanse wortelsalade is redelijk makkelijk te maken als je stappen volgt zoals ze hieronder zijn beschreven en daarnaast heb je het in no time gemaakt! Wacht niet langer […]

Continue Reading
Gegrilde Champignons

Gegrilde champignons

Recept Gegrilde champignons Voor de mensen die al gek zijn op champignons (net zoals ik) staat hieronder een lekker recept voor champignon liefhebbers! Het is een heerlijke voorgerecht wat in no time bereidt kan worden! Dus probeer het zelf te maken met het recept dat hieronder wordt beschreven! Ingrediënten 500 gram champignons 3 eetlepels olijfolie 4 takjes basilicum […]

Continue Reading
Gyoza

Gyoza (japanse dumplings)

Recept Gyoza Gyoza is een Japans gerecht dat in de pan wordt gebakken, ook wel bekend als Japanse dumplings. Het is ideaal als hapje of als voorgerecht en zijn gevuld met een hartige mix van varkensgehakt en Japanse specerijen. Het recept is makkelijk, dus probeer het maar uit! Ingrediënten 300 gr varkensgehakt 1 ei 2 theelepels sake 2 theelepels mirin 1 […]

Continue Reading