Tosti’s met graskaas

Tosti’s met graskaas recept

Tosti's met graskaasEen lekkere tosti maken als lunch dat kan iedereen. Maar heb je ooit Tosti’s met graskaas geprobeerd? Het is een heerlijke tosti om een keertje uit te proberen en die tevens in de  bereidingstijd uiteraard kort is zodat je snel kunt genieten! Met dit recept krijg je genoeg Tosti’s met graskaas om minimaal 4 magen te doen vullen. Smakelijk eten!

Gang: Lunch
Keuken: Nederlands
Bereidingstijd: 25 min.
Aantal personen: 4

Ingrediënten

  • 12 sneetjes witbrood, stevig
  • 200 gram graskaas
  • ½ potje bruschettatopping tonijn (195 g)
  • 4 plakjes goudsalami
  • 2 augurken, in lange plakken gesneden
  • 2 plakken Yorkham
  • 2 eetlepels tapenade zontomaat

Bereidingswijze: Tosti’s met graskaas

  1. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Plaats 6 sneetjes witbrood op een ovenrooster.
  2. Schaaf daarna de kaas in plakken en beleg het brood ermee. Verdeel vervolgens de bruschetta topping over 2 van de sneetjes brood. Beleg de 2 andere sneetjes met salami en augurk. Beleg de resterende twee sneetjes met de ham en verdeel de tapenade erover.
  3. Leg de rest van het brood op de belegde sneetjes en bak de tosti’s in circa 9 min. goudbruin in de oven.
  4. Snijd de gebakken tosti’s diagonaal door en verdeel deze over 4 borden.
  5. De Tosti’s met graskaas kunnen gegeten worden!

Tip

Probeer ook eens de Elvis tosti!

Hebben de Tosti’s met graskaas gesmaakt en ben je opzoek naar meer lekkere recepten? Bekijk ze dan hieronder!

Bron: ah

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie