Vaderdagontbijt

Op Vaderdag verdient de liefste papa natuurlijk wel de lekkerste en luxste vaderdagontbijt. Het recept om dit lekkere vaderdagontbijt te maken is op deze pagina te vinden en is beschreven in simpele en makkelijk te volgen stappen. Het is een voedzaam en lekkere vaderdagontbijt om je vader eens lekker te verassen! De vaderdagontbijt bestaat uit beschuitjes met roomboter en hagelslag, verse fruit en ei. De hoe en wat wordt hieronder uitgelegd, succes met het maken van de lekkerste vaderdagontbijt! Mocht je vragen hebben laat dan gerust een berichtje achter!

Gang: Ontbijt
Keuken: Nederlands

Vaderdagontbijt
Author: 
Recipe type: Ontbijt
Cuisine: Nederlands
Prep time: 
Cook time: 
Total time: 
Serves: 4
 
Een heerlijke vaderdagontbijt voor de liefste papa!
Ingredients
  • 4 eieren
  • 3 bananen
  • 2 frizure appels
  • 1 bak frambozen
  • 4 waldkornbeschuiten
  • 4 tl roomboter
  • 4 el pure hagelslag
Instructions
  1. Kook de eieren in 5 minuten halfzacht en plaats het vervolgens onder koud stromend water. Zet elk ei in een eierdop. Snijd vervolgens de appels in parten, verwijder de klokhuizen en snijd ze daarna in dunne plakken.
  2. Pel de bananen, snijd ze in plakjes en verdeel de appels en bananen over 4 kommetjes en verdeel de frambozen erover.
  3. Neem 4 borden en leg op elk bordje een beschuit, besmeer de beschuit met boter en bestrooi ze met hagelslag. Serveren op een dienblad (maakt het net even wat leuker) samen met de fruitsalade en de gekookte eieren.
Nutrition Information
Serving size: 1 portie Calories: 310 Fat: 12 Carbohydrates: 41 Protein: 10

, , , ,

No comments yet.

Geef een reactie