Zomerse Wrap met vleesreepjes

Recept Zomerse Wrap met vleesreepjes

Zomerse Wrap met vleesreepjesIedereen kan nu volop genieten van het heerlijke zomerweer. Bij het lekkere weer, horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Hier vindt u nu het recept voor de overheerlijke zomerse wrap met vleesreepjes. De wrap is snel en eenvoudig gemaakt en is bovendien erg lekker. Door de combinatie van verschillende ingrediënten is het recept voor de Zomerse Wrap met vleesreepjes een echte aanrader tijdens de zonnige dagen. Wie wilt nu geen heerlijk hapje tijdens de zonsondergang! Probeer daarom nu meteen het recept uit voor de Zomerse Wrap met vleesreepjes en geniet van dit lekkere recept.

Ingrediënten

  • 125 ml Zure room
  • 2,5 eetlepels Zonnebloemolie
  • 350 gram Wokreepjes naturel
  • 1 ui
  • 1 zak Casa Fiesta Seasoning mix taco à 35 gram (Albert Heijn)
  • 0.5 zak Casa Fiesta Flour tortilla’s à 360 gram (Albert Heijn)
  • 1 blik Bonduelle Mais Fantasia Limaboontjes à 300 gram (Albert Heijn)

Bereidingstijd: 20 min.     4 porties

Bereidingswijze

  1. Snijd de ui in snippers. Verhit vervolgens wat olie in een hapjespan en bak de snippers ui goudgeel.
  2. Voeg daarna de vleesreepjes toe en bak deze ongeveer 10 minuten, totdat de reepjes bruin zijn.
  3. Voeg de seasoning mix toe met 125 ml water.
  4. Giet de bonduelle fantasia mix in een vergiet, en laat al het water uitlekken. Voeg daarna de fanatsia mix toe, en laat het geheel ongeveer 7 minuten op zacht vuur koken.
  5. Verwarm vervolgens de tortilla’s op ( volg de instructies op de verpakking, omdat dit verschilt per merk).
  6. Vul de wraps/torilla’s met de groente mix en reepjes die je net gemaakt hebt.
  7. Serveer de tortilla’s met de vleessaus en eventueel wat rucola.

No comments yet.

Geef een reactie